Alt godt fra haven! :)

Hey smukke…

Jeg er en pige som så mange andre, der går med makeup. Jeg elsker at købe makeup og jeg elsker farver. Jeg elsker især også alt det man kan gøre med makeup.. Man kan dække det man vil have dækket og man kan snyde sig til at få kindben osv.

Ihvertfald så har jeg set denne smarte lille sag

Beauty_Blender1

Det er en Beauty Blender, det ligner en ganske normal svamp som man kan bruge til sin Foundation og andet.. men det mega smarte ved denne svamp er at den ikke suger makeuppen til sig, det vil sige at det faktisk bliver i ansigtet istedet for at sidde på svampen, også selvom den altid skal være våd når man bruger den + fordi den er spids i toppen er det nemmere at påføre makeuppen f.eks. under øjnene. Syntes det er vildt smart, og skal have fat i en hurtigst muligt!

Hvis der er andre der kunne tænke sig sådan en, så kan den købes lige HER til 151 hvor man får en Mini Solid Cleanser med i købet, som også kan bruges til rengøring af pensler.

Her kan du se en video med nogle ‘Pro Tips and Tricks’ til hvordan du kan bruge din Beauty Blender.

Den anden ting jeg har fundet er dette Contour Kit

contour kit

Den er super ideel til folk som gerne vil have lidt ekstra markeringer i ansigtet, f.eks. til kindben og kæbelinje.. Den kan også bruges til hele ansigtet og dækker eftersigende rigtig godt.. Man kan både få den i en tør version og en cremet version. Den skal jeg også have fat i hurtigst muligt 🙂

De er desværre lidt dyre, men hvis der er nogen der kunne tænke sig den, kan den  købes HER til 549 kr.

Her er en video med tips til at bruge Contour Kit

God dag! 🙂

Simone Klinch Hansen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt godt fra haven! :)