Hækling...

Dyrenes ven

Jeg deler nok det her med RIGTIG mange mennesker… jeg ELSKER dyr!

Og det er næsten alle dyr! edderkopper og slanger ligger ikke lige i top 10, men næsten alt hvad der har pels 🙂

Min kæreste og jeg har selv en hund, en hun hund der hedder Dixie som er en Dansk Svensk gårdhund, og vi elsker hende selvfølgelig overalt på jorden, vi fik hende den 13. Marts og her den 18. Juli bliver hun 6 måneder, det er helt vildt at hun allerede er så stor, hun var jo bare en lille klump da vi var ovre og se hende og da vi hentede hende hjem.

10945659_10204263977853549_2081110280402608521_nDet der kan man jo slet ikke stå for!! det var da vi var ovre og besøge hende for første gang 🙂 vores lille baby!

imageDet her er ikke særlig mange timer efter vi kom hjem hvor hun lige skulle se os og vores lejlighed an 🙂

Jeg var slet ikke i tvivl om at min kæreste og jeg skulle have en lille hund, fordi da jeg var 10 år købte mine forældre en hund, fordi jeg ikke var særlig glad for at være alene hjemme og fordi min mor rigtig gerne ville have en hund.. Så vi fik lille Freja der også var en Dansk Svensk gårdhund blandet med noget andet vi ikke helt vidste. Hun var den bedste lille hund og jeg elskede at hun altid var der når jeg var alene hjemme. Hun døde desværre sidste år ikke lang tid før hun ville være blevet 11 år, så hun var alligevel en ældre hund, men selvfølgelig er man aldrig klar til at ens ven igennem så mange år lige pludselig ikke er her mere. Hun blev desværre syg meget meget pludseligt og så gik det desværre meget hurtigt 🙁 jeg vil altid have hende i mit hjerte og hun vil altid være i mine tanker <3

imageDet her er Freja, da hun var rigtig syg, men jeg nåede heldigvis at få et sidste billede af hende.. samme dag billedet er blevet taget var hun henne og blive aflivet om aftenen.

Desværre skal man jo være forberedt på at når man får en hund, så har man dem desværre ikke for evigt.. de kan blive syge når de er 1 år eller dø når de er 15 år, det kan man desværre aldrig vide.. men vi nyder livet med vores skønne hund og vi glæder os til forhåbentlig rigtig rigtig mange år sammen med hende!! 🙂 <3

imageSmukkere væsen findes ikke 🙂 <3

Hunde spam kan man aldrig få nok af 😉

God aften til alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hækling...